Kampanjakuulumisia

Viimeisen viikon ajan olen saanut rautaisannoksen katukampanjoinnista. Näin ensikertaa ehdolla olevana täytyy sanoa, että mielikuvat kampanjoinnista ovat osoittautuneet tyystin erilaisiksi, kuin mitä alkuun ajattelin. Kampanjointi on ollut todella avartavaa!

Epäilin, että vastaanotto turuilla ja toreilla olisi luultavasti nuiva tai ehkä jopa vihamielinen. Ennakko-oletukset ovat kuitenkin ilokseni osoittautuneet vääriksi. Ihmiset ovat pääosin kohteliaita ja ottavat esitteenkin ihan mielellään vastaan. Olen huomannut pitäväni kampanjoinnista! On mukava ottaa kontaktia ihmisiin ja tarttua heitä askarruttaviin aiheisiin, kun joku jaksaa pysähtyä toviksi keskustelemaan. Aiheet ovat usein ihmisen oloisia. Seniorit ovat huolissaan terveyspalveluista sekä erityisesti lähipalveluista kuten postista ja kirjastosta. He pitävät tärkeänä sitä, että voivat liikkua helposti kaupungissa eri paikkoihin. Lisäksi on tärkeää, että julkisen liikenteen linjat pysyisivät mahdollisimman selkeinä eikä linjoja muuteltaisi yhtenään.

Erään nuoren kanssa puhuin pitkään siitä, miten digitalisaatio on tehnyt ihmisistä sulkeutuneempia. Kaikki tuijottavat luureihin ja joka toisella on korvissa kuulokkeet. Pohdimme yhdessä mikä on tulevaisuus, jos kaikki alkavat yhä enemmän vetäytyä ja eristäytyä ulkomaailmasta jopa liikkuessaan kaupungissa. Kuplia ruodittuamme tulimme lopputulokseen, että läsnäolo on tärkeää ja siihen tulisi pyrkiä vaikka ei tarvitsisi sanoa mitään vaikka ratikassa. Suosittelin häntä katsomaan Katie Perryn uusimman biisin Chained to the Rhythm -musavideon. Siinä on monia viittauksia nykypäivän ilmiöihin.

Toisaalta olen myös saanut kiitosta siitä, että olen suoraan myöntänyt, että en tiedä jostain asiasta tarpeeksi, jotta voisin tarkkaan kommentoida tai muodostaa mielipidettä. Joitakin ärsyttää erityisesti se, että poliitikot toisinaan esittävät kaikkitietävää. Tässä tapauksessa ei ole hätää 🙂 Politiikan realiteetit tuskin avautuvat yhdellekään broilerille saati aina konkarillekaan 100%, mutta  muutama vuosi luottamustehtävien hoitoa tuskin sekään on pahitteeksi. Vihreältä listalta löytyy hyvä kattaus uutta intoa ja kokemusta. On hyvä muistaa, että menemme aina arvot edellä – korostamme vastuu ympäristöstä ja ihmisistä sekä vapautta ja välittämistä. Siksi meillä on kuntavaalien paras lista!

Ennakkoäänestys käynnistyi tänään ja katukampanjani seuraava etappi on kurvi. Päivittelen kotisivuilleni tietoja liikkeistäni, joten tule toki keskustelemaan sinulle tärkeistä asioista. Eikä ole lainkaan hullumpi idea, jos raapustaa lappuun numeron 656 mikäli satut postissa pistäytymään. Itse ajattelin olla tällä kierroksella perinteinen ja käydä uurnalla 9.4 sunnuntaina. Toivottavasti silloin on yhtä aurinkoinen päivä kuin tänään!

Yksi kommentti artikkeliin ”Kampanjakuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s